Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка якщо я вже на федеральному етапі, в очікуванні AOR. В разі звільнення з роботи по якій я подавала документи, чи треба буде наново подаватись на номінацію? Проходила по укр спецвибірці по SWO. Дякую!
-
Так це все надав
-
Дякую! 🙏 гарного вечора!
-
Дякую за допомогу! Тобто очікувати емайл з порталом 1 вже на днях?
-
Підкажіть, будь ласка, хочу додати до заявки мілітарі форму 5546. Її потрібно додавати тільки від імені чоловіка? Чи від мене(дружини, я головний аплікант) також? Ніхто з нас не служив. В чоловіка є тільки приписне, його буду додавати і LOE до нього також Потрібно в формі ввести його імʼя та дату народження і всюди заповнити none? А підпис потрібно від руки? Чи можу надрукувати імʼя та прізвище? Як краще надіслати Приписне та LOE як один файл чи окремо?
-
В березні
-
Коли подавалися ?
-
І коли вже вони закриють портал 2 то зміниться статус в профайлі і прийде імейлом тако ж ecorp?
-
Ще таке питання, як я дізнаюсь, що я вже на порталі 2? Якось можна їх відслідкувати?
-
Ви не пропустите ) Все буде приходити на емейл
-
Добрий вечір, заповнюю тревели чоловіка-далекобійника, яких прям овер-багато. Питання: якщо це був рейс типу: Україна - Англія, доречно перераховувати усі країни, які проїжджалися, типу Польша - Німеччина - Нідерланди - Франція -Англія чи просто Англія: умовно 4 дні, бізнес?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, при заповнені personal history, інформацію вказувати від теперішнього до минуло? І якщо вказуємо навчання і під час навчання були закордоном, вказувати тільки навчання, чи вказати період навчання, а потім написати проміжок часу закордоном?
-
Після аор і до сьогодні скільки прийшло?
-
Доброго вечора. Хто знає який місяць і які числа зараз розглядають на номінацію від провінції?