Імміграція до Манітоби
-
Коли подавалися ?
-
І коли вже вони закриють портал 2 то зміниться статус в профайлі і прийде імейлом тако ж ecorp?
-
Ще таке питання, як я дізнаюсь, що я вже на порталі 2? Якось можна їх відслідкувати?
-
Ви не пропустите ) Все буде приходити на емейл
-
Добрий вечір, заповнюю тревели чоловіка-далекобійника, яких прям овер-багато. Питання: якщо це був рейс типу: Україна - Англія, доречно перераховувати усі країни, які проїжджалися, типу Польша - Німеччина - Нідерланди - Франція -Англія чи просто Англія: умовно 4 дні, бізнес?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, при заповнені personal history, інформацію вказувати від теперішнього до минуло? І якщо вказуємо навчання і під час навчання були закордоном, вказувати тільки навчання, чи вказати період навчання, а потім написати проміжок часу закордоном?
-
Після аор і до сьогодні скільки прийшло?
-
Доброго вечора. Хто знає який місяць і які числа зараз розглядають на номінацію від провінції?
-
Дуже дякую. Я подавався 27 травня, тепер чекатиму "in progress"😊
-
Добрий вечір, коли вказую кошти на федеральному етапі то писати загальну суму з двох рахунків з дружини і мого, чи тільки з мого?
-
Троє знайомих подалися наприкінці травня - на початку червня. Вчора і сьогодні роботодавцеві прийшов лист, щоб підтвердили їхнє працевлаштування.
-
7 місяців. Потім ще 3 місяці чекали на піар картки.
-
Можна і з обох. Але тоді і виписки треба надати з обох.
-
Це не так працює. Там немає «черги», розглядають рандомно. В першу чергу зараз ті у кого вп закінчується у цьому році
-
Доброго вечора! Нарешті отримали eCopr. Дякую цій групі за всю допомогу! Важливість групи переоцінити важко! Це нереальна допомога, дякую всім!
-
Таймлайн зараз напишу. Але є одне важливе питання. Чоловікові неправильно написали дату останнього в'їзду в Канаду, хоча ми вказували правильно. У сына була інша дата, і чоловікові таку ж поставили. Чи важливо це? Чи треба просити замінити? І як?
-
Хочу спросить какие документы нужны сдавать для пиара?