Імміграція до Манітоби
-
-
Я такого не зустрічала. Особисто заповнювала заявку зі знайомим на нього та його дитині. При цьому, мама дитини не їде. Ніякого дозволу не вимагалося. Може, щось змінилося 🤷♀️ Але якщо і так, то такий документ називається Заявою, в якому інший із батьків надає згоду. Оформлюється нотаріально. Але знову-таки, за міжнародним правом Канаді немає жодного діла до того, на яких підставах ти вивозиш свою дитину. Вимога до згоди іншого з батьків встановлена в українському законодавстві)
-
Краще придбати одразу з Торонто до Вінні з часом пепесадки не більше ніж 24год щоб не сидіти на карантині в Торонто
-
-
Дякую, буду заповнювати перед прибуттям
-
Робила попередньо заявку а по факту, просто йдете до стійки з соняхами :-) і вас поселять. Єдине, якщо прилітаєте в ночі то не певна, що там будуть волонтери
-
Вибачте, можна я уточню? Це правило діє також у випадку, коли чоловік в'їжджає не разом з дружиною, а через певний час, може навіть через рік чи два?? Бо ж зараз багато чоловіків не можуть виїхати за межі України, і невідомо скільки часу така ситуація триватиме.