Імміграція до Манітоби
-
Заповнюю imm 5669, schedule A, personal history. І виникло таке питання. Якщо я була фопом в україні, приїхала літом 2022 року у Канаду. Канадська робота почалася з жовтня 2022 року. А фоп фактично був діючим в Україні. То як це показати в personal history. Activity - entrepreneur. Місто яке показувати тоді - Вінніпег? І статус у Канаді тоді worker? Так само у personal history показувати всі країни в яких я була після початку війни до Канади? І там теж згадувати цього Фопа як activity? Може хтось може підказати.
-
Добрий день,знаю,що питання дуже дурне,але хвилююсь у правильності заповнення як правильно вписати адресу/персонал хісторі,якщо проживали наприклад до 24.09 ,а потім була дорога,перетини кордону,і фактично місце проживання було змінено аж 10.10 Не дуже хочеться робити пропуски у проживанні,чи можна вказувати тоді як рік/10 міс і початок нового місяця рік і знову 10 місяць
-
Підходить
-
Доброго дня , прийшов AOR кабінет куди лінкуєш аплікацію має бути створений на головного апліканта чи не важливо . Дякую.