Імміграція до Манітоби
-
@Seveniuk хоче кікнути Mariia Yermolenko з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Після отримання номінації можна просити endorsement letter від провінції і подаватися. Ну або чекати AOR.
-
Пишітьс, гірше не стане. Я екопр чекаю 29 днів. Що по таймлайнах був 3-7 днів😂
-
Він був зі мною в сімейній заявці
-
Неможливо нічого дозавантажити. Він мусить окремо подаватись
-
Всім привіт! В мене таке питання, моя заявка зараз in progress і мій чоловік приїхав в Канаду сьогодні, наскільки я розумію мені треба дозавантажити його ворк перміт. Може іще щось варто зробити? Дякую за поради
-
Дякую за відповідь
-
Ну всі інші документи ви мали подати вже і так
-
Ні, сорі, не так виразилась. Більше нічого?
-
А, ви про номінацію. Я думав про ворк перміт. Так додайте через Add Documents
-
Не зрозуміла, він сьогодні в аеропорту його отримав
-
І на якій підставі ви подали його на ворк перміт, якщо його не було в Канаді?
-
Здається, я чув вашу історію, бо жінка мені постійно розповідає, у кого і як йдуть справи по строках подачі тут у чаті. Я хочу написати, головне, щоб це не нашкодило.
-
Дякую, ви вселяєте в людей надію. Мені, з моїми 760, така лотерея не світить 😔
-
Все поступово 😂 знаєте як кажуть китайці, йти крок за кроком - і-пу і-пу дзоу 🤣
-
Ви все ще не знали?👀🐴 Можно просто Женя 🙂↔️💜🐴
-
О, то ми вже знаємо, шо вас звати Євгенія 😂
-
Менi сьогоднi ввечерi вiдповiв iмiграцiйний офiцер, що вони отримали всi documents requested. Я так переживала. Статус все ще requested. Але хоча б документи побачили. Dear Yevheniia, This email is to confirm that we have received all the documents requested. Thank you.
-
Так, ми тут всі сім’я іммігрантів😂 Ні, гірше не буде, я їм стільки писала по всіляких приводах, що мене б депортували 😂хоча, може то офіцеру і подобається, не хоче мене втрачати 😂
22 Jan 2023, 05:40
200329/235131
about an hour ago