Імміграція до Манітоби
-
Тепер Ваша задача все правильно та уважно заповнити на номінацію, а саме підтвердити всю інформацію, яку надали в EOI, документами. Щоб не було розбіжностей))))
-
Якщо у Вас айфон, то через нотатки. При скануванні документів вони фотографуються і переформатуються в PDF
-
Всі документи сканувала телефоном, номінацію отримали і вже 7 місяців на федеральному)))
-
Можна)))
-
Я б на вашому місці не ризикувала. Є чіткі вимоги. Краще купіть той сканер за 10$ в хеконді, або безкоштовно в бібліотеці Ніхто не знає, як будуть прискіпливо розглядати кожну справу! Коли є така тенденція скорочення місць Успіху ва!
-
Я знаю))) це мова про додаток для телефону для сканування. Є такі додатки на андроїд. Дуже багато людей сканували телефоном. Дехто купляв сканер (а потім здавав його в магазин), дехто купляв сканер в секонд-хенді. Але є момент, що, наприклад, паспорт сканувати телефоном не дуже зручно, бо паспорт не рівно розгинається. Через це лучше зробити скан, наприклад, в бібліотеці. Та скинути їх собі на пошту. Це, по-моєму, безкоштовно
-
І я так зробила. І сканіла коли був час. В ночі. Рано в ранці. Він мені і зараз інколи виручає Ще і фоток надрукувала на ньому!
-
Можливо багато треба буде сканувати, та й на майбутнє я особисто взяв принтер+ксерок за 8доларів в Value Village і не треба нічого шукати і тд… Навіть картриджі були в середині…
-
А я сканувала додатком Skyscanner, не знала, що не можна. Треба виходить переробляти. І ще підкажіть, будь-ласка, сам переклад у мене робив перекладач копію+переклад і це прошивав. Але воно не кольорове. Так і додавати оригінал кольоровий + переклад з копією?
-
Я так думаю, що не Ви одна тим додатком сканували. Ще не було жодного повідомлення в чаті, що була відмова або повернення заявки через це.
-
Так, це нормально, що оригінал кольоровий, а переклад з копією ні. Не хвилюйтеся, все правильно
-
В нас було трошки більше ніж 3
-
Вважаю за потрібне додати, що я нікого не змушую порушувати правила сканування. Тільки констатую факти, що сканування телефоном підходить. Головне - виконувати умови якості. А купити сканер в секонді - це дуже добре вирішення питання. Він завжди буде в допомогу))) Я думаю, що в гайді прописано для того, щоб апліканти тупо не фотографували свої документи)))