Імміграція до Манітоби
-
В пошуку задати Кур'єрське доставлення виготовленого паспорта до дипломатичної установи, видасть варіанти, вибрати DHL, перейти на сайт слідувати інструкції «доставка паспорта» «оформити». Вказати консульство, де ви подавались на паспорт. Копію квитанції і заяву на сайті консульства заповнити, відсканувати в pdf( обовʼязково) і надіслати на електронку в консульство. Якщо все добре, то десь за тиждень від DHL прийде їхній трекер відстеження. Робила все «наугад» то може щось пропустила і не описала. Я була зробила звичайний скан, то з консульства прийшов емейл що не можуть обробити, мусила перескановувала в PDF. . Удачі вам, постарайтесь зробити все як можна швидше, щоб встигнути.
-
А підкажіть будь ласка, з цими всіма нововведеннями для отримання ворк перміту, чи міняється щось для стаді пермітів/візітор рекордів для дітей? Чи можна буде після березня 25 року без проблем податись дітям на продовження на підставі діючого батьківського перміту?
-
Ніяких військово облікових даних не потрібно
-
Надіслала в приватні сеанси, де Вам треба обирати
-
Десь 80$. Ми теж цією доставкою отримували
-
Не памʼятаю, здається три тисячі гривень, але ще мала запрацювати курʼєрська доставка паспортів до Канади від Укр.пошти. Вона мала бути дешевшою, не знаю чи вже працює
-
Я оплачувала дебітовою канадською карткою доставку трьох паспортів вийшло трохи менше 80 CAD