Імміграція до Манітоби
-
Це мені підходить😅
-
Так але там дужо багато готельно ресторанного бізнесу і можна тількі за ради піара подати. Кажуть що за рік може трохи більш, можна отримати PR
-
Я там колись моніторила житло, ціни були торонтівські🤨я так зрозуміла що його там мало і воно супер дороге
-
Вже як з 4 місяці пишуть про атлантику і саскачеван. Манітоба стронг, але не зараз. Бали обов'язково впадуть але вже не цього року, нажаль
-
Провінція фактично вже перевиконала план по номінаціях якщо враховувати enhanced nominations. 7333+1673=9006 У беклозі понад 4500 аплікацій in process or pending assessment. Фактично, більшість цих країн аплікацій буде перенесена на наступну квоту у 2025 році.
-
Просто я насправді кажучи, вже не бачу жодних шансів зробити імміграцію у Манітобі. То вже все, лавочка прикрита. Зараз буду відбирати тількі найкращих - тількі через це Канада така могутня !
-
у мене глухо поки 🙂↔️ вже місяць минув)
-
Але є одне але- це пермамент офер, і його тупо нереально отримати зі слів людей. Не все так яскраво як малюють насправді. Добре там, де нам нема
-
Ну кому треба хай шукають, я не консультант!
-
Там треба ще найти роботодавця який типу акредитований провінцією, і тільки тоді можна подаватися навіть з першого дня роботи, але таких мало
-
Вітаю)
-
оо, вітаю 🎉 🥳
-
Галіфакс достатньо дорогий якщо порівняти із Вінніпегом чи Калгарі.
-
Жееесть … от тобі і велком
-
@western9 Якщо головний аплікант дружина і додає мілітарі рекордс чоловіка Він не служив, все в формі none Хто має підписувати цю форму внизу? Зверху дані чоловіка- це зрозуміло А внизу? Хто заповнив цю форму і дата?
-
Тут сотні людей подавалися через ЕЕ+провінційна програма. Чистий ЕЕ, а у вашому випадку це буде Canadian Experience Class, - високі бали, 539 остання вибірка.
-
А які підводні камені в express entry? Хто проходив ? Шо там такого «важкого» . Чи там теж бал улетів в космос ?
-
Щоб не бути жертвою і не жалітись як все це тепер неможливо виглядає. Треба вочевидь читати як ставати перукарем, бо інші ліцензовані, мені взагалі не подобаються. А так щоб заробити бали , то доведеться якось викручуватись…
-
Подивимось.👌
-
в мене в такий самій ситуації підписував чоловік. тільки я те бачу підпис знизу, тільки зверху. Але я завантажувала форму 5546е з сайту, може там інша трохи
22 Jan 2023, 05:40
200585/236191
18 minutes ago