Імміграція до Манітоби
-
Я також так вважаю. І далі буде підтримка . Депорт в Україну не можливий більшість чоловіків не погодиться 😂
-
331 Metcalfe Street, Ottawa, ON, K2P 1S3
-
Підкажіть хто в Оттаві робив паспорт 310 somerset st ця адреса правильна? Дякую, бо мені Гугл 2 чомусь видає 😨
-
Може й так , а може й ні
-
Я не знаю ситуації щоб визначити чи справедлива вона
-
Дуже сумна історія
-
На жаль . Буду надіятись , що масових депортацій українців не буде . Тут тільки надіятись на краще
-
Ну ось. Питання вирішеєтся. Дякую за інформацію
-
Та давайте не будемо панікувати. Не було випадків щоб Канада виганяла людей в подібних ситуаціях
-
Заради своїх земляків будемо їх забезпечувати їжею та житлом 😂
-
Трохи не можу зрозуміти Якщо навчалась в одній початковій школі, потім перейшла в іншу. Всюди вказувала загальні роки навчання. Але зараз в імм5669 просить детально розписати secondary ta post-secondary школи. То маю і цю початкову школу окремо виділити? Чи внести її в загальні роки іншої школи яка вже видала атестат? Прошу поради🥰
-
Не забудьте зробити у банку чи на пошті money order на ім'я установи "Embassy of Ukraine in Canada" Розмір платежу 53 долари на дитину. Мені здається Ви писали, що у Вас паспорт на маленьку дитину
-
Ага. Ну це ви не дуже гарний приклад навели. Вона злісний порушував закону, а є люди які не через своє бажання його порушують. Ми ж починали з паспортів і массовістю справ і я прихильник того , що Канада зробить якись крок в нашу сторону , та зробить поступки з закордонними паспортами. Там то можна згенерувати код , але далеко не всім це вдалось зробити