Імміграція до Манітоби
-
Трохи не можу зрозуміти Якщо навчалась в одній початковій школі, потім перейшла в іншу. Всюди вказувала загальні роки навчання. Але зараз в імм5669 просить детально розписати secondary ta post-secondary школи. То маю і цю початкову школу окремо виділити? Чи внести її в загальні роки іншої школи яка вже видала атестат? Прошу поради🥰
-
Не забудьте зробити у банку чи на пошті money order на ім'я установи "Embassy of Ukraine in Canada" Розмір платежу 53 долари на дитину. Мені здається Ви писали, що у Вас паспорт на маленьку дитину
-
Ага. Ну це ви не дуже гарний приклад навели. Вона злісний порушував закону, а є люди які не через своє бажання його порушують. Ми ж починали з паспортів і массовістю справ і я прихильник того , що Канада зробить якись крок в нашу сторону , та зробить поступки з закордонними паспортами. Там то можна згенерувати код , але далеко не всім це вдалось зробити
-
Вітаємо, Марта М! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
В мене закордонний паспорт як раз до 2028 року грудня місяця 😂тож я не турбуюсь поки що. Може он пощастить та отримаю пр в наступному році , чекаю на АОR
-
Так, тільки я вказувала всі роки загальними в середню освіту починаючи з 1 класу, як тут колись рекомендували. Виходить що я збрехала, бо вчилась в іншій школі теж?
-
Так зроблю в листопаді, бо в них зазвичай всі платежі місяць в місяць чула.. дякую за нагадування 🙏🏻
-
Через півтора два місяці має бути аор
-
О, то ми поряд йдемо) Я 4го
-
7 серпня
-
А якого числа подались на фед?
-
Вибачте, а вам хтось щось обіцяв? Ви тут таку дискусію розвели, наче вам пообіцяли щось. Як я розумію, ви вже подалися і чекаєте. А є люди, які тільки приїхали ось зараз, і ще навіть досвіду не назбирали. А хтось з України так і не виїхав, бо не хочуть залишати своїх чоловіків. І не виказують претензій чи побоювань. Ніхто вам нічого не винен. Хоч війна, хоч не війна. Скажіть спасибі що ви тут, якщо що не подобається - в бліндажах місця усім нам знайдуться.
-
Доброго дня! Маю питання. При подачі на підтримку провінції ми отримуємо певну кількість балів. Скажімо 850. Після отримання підтримки ми йдемо на федеральний рівень. На федеральному рівні будуть розглядатися ті ж 850 балів, чи там вже інша система оцінювання?