Імміграція до Манітоби
-
А якого числа подались на фед?
-
Вибачте, а вам хтось щось обіцяв? Ви тут таку дискусію розвели, наче вам пообіцяли щось. Як я розумію, ви вже подалися і чекаєте. А є люди, які тільки приїхали ось зараз, і ще навіть досвіду не назбирали. А хтось з України так і не виїхав, бо не хочуть залишати своїх чоловіків. І не виказують претензій чи побоювань. Ніхто вам нічого не винен. Хоч війна, хоч не війна. Скажіть спасибі що ви тут, якщо що не подобається - в бліндажах місця усім нам знайдуться.
-
Доброго дня! Маю питання. При подачі на підтримку провінції ми отримуємо певну кількість балів. Скажімо 850. Після отримання підтримки ми йдемо на федеральний рівень. На федеральному рівні будуть розглядатися ті ж 850 балів, чи там вже інша система оцінювання?
-
Можете взяти з полички пиріжок, дуже гарний громадянин, дуже свідомий, свідоміший ніж я на 100% 😁
-
А яка проблема з цією дорогою?
-
Доброоо дня Чи може хтось підскаже,Яка процедура отримання закордонного паспорта в консульстві зараз,якщо паспорт було виготовлено ще на початку 23 року в іншій країні,а зараз він вже надійшов до консульства в Торонто дипломатичною поштою ,саме консульство не відповідає
-
Різниця тільки в тому, що ви не повинні працювати на того самого роботодавця, та повинні мати суму грошей 10000 та по 2000 на кожного наступного депендет
-
Так, ви вказуєте інформацію згідно даних номінації
-
Дякую, що виправили
-
Скажіть будь ласка, апостиль же англійською мовою? Його ж теж треба перекладати потім в Україні? Я б спитала у нотаріуса в Україні, де будете робити нотаріальну дію, як він вимагає. Бо я думаю, що переклад на українську має мати такий самий вигляд, як і англійською - з прикріпленим апостилем.
-
За принципом відповідності критеріям і на розгляд офіцера