Імміграція до Манітоби
-
Мені потрібно взяти справку про несудимість. Я не зареєстрована в дії. Як це ще можна зробити? І чи можу я і на чоловіка взяти бо він зі старшим сином в Україні. Справку тільки з України. І ще питання. Я в Канаді з молошим сином, ми прибули в Канаду коли йому було 17 років. На нього треба брати справку? Дякую.
-
Вони враховуються лише на етапі eoi далі взагалі ніякого значення не мають
-
Без ЕЕ. Листи не приходили на пошту, тільки номінація.
-
@western9 Доброго дня! Пане Wes, підкажіть зі свого досвіду, що робити в даній . Ситуація наступна. Подали на федеральний етап. Але передивляючись підтвердження провінції. Побачила, що зробила опечатку ( компʼютер виправив місяць автоматично) Початок роботи в одного роботодавця Sep 2020 закінчення Jul 2021. А потім помилка початок в іншого Jan 2021 ( замість Jul 2021) в закінчення Jun 2022. Помилку виявила цілком випадково, майже через 6 місяців:( На бали, стаж роботи це не впливає. Що робити в даній ситуації? У федеральній аплікації все вірно, а в провінційній ось така помилка - опечатка. Як це тепер пояснити, куди писати. Дякую за її!
-
В кабінеті mpnp
-
В нас тьфу-тьфу нема проблеми з паспортами, вони до 30 року. І перміт до квітня 27. І щє буду пробувати продовжити в березні. Але просто хочеться жити спокійно з карткою PR, а не хвилюватися, що ось одного дня просто не подовжать цей перміт і все, починай пакувати валізи. Тимчасове резиденство то одне а постійне все ж якось спокійніше.
-
Яка казка? Я не дивлюсь блогерів, це моя думка. Це взагалі різні речі сидіти і нічого не робити для міграції, чи не по своїй вині мати проблеми з документами. Тому ситуації суттєво різні і я вважаю , що Канада допоможе українським чоловікам які не хочуть повертатися в Україну .