Імміграція до Манітоби
-
В кабінеті mpnp
-
В нас тьфу-тьфу нема проблеми з паспортами, вони до 30 року. І перміт до квітня 27. І щє буду пробувати продовжити в березні. Але просто хочеться жити спокійно з карткою PR, а не хвилюватися, що ось одного дня просто не подовжать цей перміт і все, починай пакувати валізи. Тимчасове резиденство то одне а постійне все ж якось спокійніше.
-
Яка казка? Я не дивлюсь блогерів, це моя думка. Це взагалі різні речі сидіти і нічого не робити для міграції, чи не по своїй вині мати проблеми з документами. Тому ситуації суттєво різні і я вважаю , що Канада допоможе українським чоловікам які не хочуть повертатися в Україну .
-
Мені потрібно взяти довідку про несудимість. Я не зареєстрована в дії. Як це ще можна зробити? І чи можу я і на чоловіка взяти бо він зі старшим сином в Україні. Довідку тільки з України. І ще питання. Я в Канаді з молошим сином, ми прибули в Канаду коли йому було 17 років. На нього треба брати довідку? Дякую.
-
Дякую за відповідь! Помилка в даних, які подавались на номінацію. Замість початок роботи в липні, компʼютер автоматично змінив на січень. З попереднього видно, що попередню роботу закінчено в липні. Питання в тому чи маю я писати пояснення і куди саме.