Імміграція до Манітоби
-
Мені потрібно взяти довідку про несудимість. Я не зареєстрована в дії. Як це ще можна зробити? І чи можу я і на чоловіка взяти бо він зі старшим сином в Україні. Довідку тільки з України. І ще питання. Я в Канаді з молошим сином, ми прибули в Канаду коли йому було 17 років. На нього треба брати довідку? Дякую.
-
Дякую за відповідь! Помилка в даних, які подавались на номінацію. Замість початок роботи в липні, компʼютер автоматично змінив на січень. З попереднього видно, що попередню роботу закінчено в липні. Питання в тому чи маю я писати пояснення і куди саме.
-
Доброго дня, ваш муж може взяти це в Україне і поставити постіль в бюро перекладу, це буде дешевше чім тут переклади
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, забрала новий дитячий паспорт, тепер потрібно подавати на візітор рекордс (був до цього) чи стаді перміт, йому 9 років) буду вдячна за відповідь😌
-
Доброго вечора Є декілька запитань стосовно номінації за стрімом SWO. Чи є якісь обмеження в емплойменті після отримання цієї номінації? Маю на увазі чи можу я працювати на іншу провінцію, країну, чи сам на себе і чи є при цьому обовʼязкова умова «30 годин на тиждень» Дякую Dmytro @western9
-
Дякую 👍