Імміграція до Манітоби
-
Тому що кожна людина - це окрема історія зі своїм набором фактів та документів, які потрібно перевірити. Є і будуть люди, аплікації яких будуть розглядати і 2-3 роки через особливість їхній аплікацій. Немає однакових людей, а тому будь-які порівняння - це все дуже приблизно без будь-яких гарантій, що ситуація інших така, як у вас.
-
Hello, Please note that as a Ukrainian applicant, your stream will automatically be switched to the SWO if you qualify, which will remove any restrictions on employment in Canada and help avoid future unforeseen circumstances. IRCC has been informed about this switch. Please do not respond to this email if you have no further concerns. Regards, Manitoba Provincial Nominee Program
-
Також ще памʼятаю це повідомлення, тому і вирішив переконатися
-
Дякую, це і не зміниться, але як я зрозумів з відповіді, головне то правильно пояснити бо наприклад існують гарніші пропозиції не в манітобі, а переїжджати нема планів
-
Доброго дня хто може допомогти зі слотами на закордонний паспорт,треба для дитини 9 років,може хтось знає якихось посередників!??
-
Я там виправила, перепрошую. 2 роки
-
А що тоді є? 😂😂😂
-
Я тут бачу лише 2 роки за останні 5. Рахуються повні роки на одного роботодавця
-
Це не є підтвердженням Вашого стажу
-
Якщо це юридично інша компанія (що там і зазначено) то це інший роботодавець