Імміграція до Манітоби
-
І паспорти закордонні на федеральний всі сторінки сканували чи тільки там де штампи ?
-
У вас буде рахуватись жовтень 19-жовтень 20 1 рік, жовтень 20-жовтень 21 другий рік, жовтень 21- жовтень 22 третій рік. Всього 3 роки
-
Доброго вечора Чи може хтось знає У мого сина було study permit по моїй помилиці коли я хотів продовжити йому статус я його поміняв на visitor. Йому його дали на 6 міс. І у мене питання чи його старий статус study permit анульовується чи може він мати і study permit і visitor record одночасно. Дякую
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, при подачі на підтримку провінції (питаю на майбутнє, нам до цього ще далеко) бали за вік рахуються станом на дату подачі листа про нашу зацікавленість в підтримці чи на дату вибірки?
-
Чи потрібно завантажувати свіжий Employment verification letter на федеральний етап, якщо пройшов по SWO? В попередньому листі було вказано що робота постійна, потім перевели на 10 місячний контракт, я відправив контракти в MPNP, далі видали номінацію, не встиг відправити його туди . Чи треба employment verification letter відправляти якось в MPNP, коли вже є номінація і вони бачили нові контракти? Дякую!
-
Дякую