Імміграція до Манітоби
-
На жаль, це дуже індивідуально. В мене є ті, хто відправив у Лондон, і вже 5 тиждень чекають на паспорт.
-
Можно в л.с
-
Може комусь буде в нагоді: відсилали паспорти на вклейку візи в Лондон (UK) - 4 дні на все з пересилкою.
-
Їхала до Варшави з дітьми у вівторок 12 липня. Водій автобуса перед виїздом перевіряв чи є у дітей біометричні паспорти, сказав що тепер без них дітей не пропускають.
-
Так, можна. Всі це роблять.
-
Підкажіть, будь ласка, якщо дитині виповнилося 12, дві дози вакцини не встигаємо отримати, чи можна проходити карантин у Вініпезі, якщо перший пункт прибуття - Торонто?
-
Ні..? Це не можна займатися, чи ліцензія не потрібна ..😊?
-
Доброго дня) Може хто знає про бьюті сферу🥰 - чи на всі види перукарських послуг потрібно отримати ліцензію ..? Я майстер з нарощування волосся - гадаю чи маю право цим займатися в Віннінпег, коли приїдемо у вересні 🤔
-
Привіт. Питання по медогляду. Результати коли вони є, вони мають підтягнутися і кабінеті,як біометрія? І тоді треба знімати обмеження з ворк перміта?
-
Доброго дня, скажіть, будь ласка, може хтось недавно їхав у Варшаву. Має їхати мама з двома дітьми (16 років) але в дітей немає закордонних паспортів, чи пропустять їх?
-
Дякую 🙏
-
Бажано, це допоможе нашим волонтерам зрозуміти коли ви прибудете. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform
-
Чи потрібно завчасно робити/залишати заявку?
-
Ok, зрозумів)
-
Не дублюйте у двох чатах :)
-
Вас поселять у готелі після прильоту, звичайно, якщо буде місце
-
Друзі, допоможіть будьласка з інформацією відносно можливості отримання житла на період проходження карантину в Вініпезі. Чи є така можливість, та як її отримати?
-
$13,50 на перші 3 місяці, потім я зробив невелику кар'єру там і мене підвищили до escalation line, потім знову до team lead. Я вже десь ділився своєю історією, це була моя перша співбесіда у Канаді, з тестуванням на писання, слухання і т.п. Для першої роботи це дуже великий досвід.
-
8 місяців для першої спроби. Стартувала з гарного рівня В2. 2 урока на тиждень з викладачем по підготовці до IELTS + мінімум 2-3 години на день самостійних занять. З третьої стпрьи склала на 6,5 overall.
-
Прошу!
22 Jan 2023, 05:40
20074/229779
3 minutes ago