Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Всім добрий вечір! Хочу поділитись і своєю радісною новиною, сьогодні отримала номінацію🥹 10.05.2024 - засабмітила аплікацію на номінацію 10.10.2024 - information requested офіцер запросив: 1)пейстаби з роботи за 6 міс перед подачею на вибірку, 2)банк стейтменти за цей же період, 3) пейстаби за останнні 3 місяці. Ще + я додала оновлений лист від роботодавця. 15.10.2024 - in process 24.10.2024 - complete 25.10.2024 - номінація ✨ Не знаю чи писали/дзвонили роботодавцю Дуже вдячна цій групі за інформаційну допомогу! Перший етап пройдено 😁
-
Вітаємо, Halyna Marynina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго ранку громадо. Маю до запит на федерального рівні. Описати Work history . Я описав: Посада, назва компанії, короткий перелік обовʼязків, дата початку роботи/закінчення. Питання- чи обовʼязково додавати адресу, так контакти компаній? Завчасно дякую.