Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку громадо. Маю до запит на федерального рівні. Описати Work history . Я описав: Посада, назва компанії, короткий перелік обовʼязків, дата початку роботи/закінчення. Питання- чи обовʼязково додавати адресу, так контакти компаній? Завчасно дякую.
-
Доброго ранку. Скажіть будьласка як саме офіцер звязувався з вами ?
-
Доброго ранку. Чи потрібно перекладати військовий квиток. Якщо так, то що саме. Дякую! Гарного дня!
-
Доьрого ранку! Намфедеральному еиапі офіцери зв'ящуються з роботодавцем чи з самим апплікантом вже?
-
Можуть проводити додаткові верифікацію роботодавця, ваші фінанси, деколи буває співбесіда із аплікантом (тут було 4 апліканти, з якими була співбесіда). Також IRCC може надсилати запити у посольства України та інші країни, де ви жили постійним резидентом. Тому максимально давайте інформацію про себе
-
CV - curriculum vitae, розширене резюме, починаючи з 18 років. Вказувати все про освіту, назву спеціалізації, назва магістерської роботи, науковий керівник, публікації, тощо. З роботи вказати назву компанії, точний адрес, телефон для зв'язку, вашу посаду, обов'язки, роки роботи. Для прикладу, CV для професора університету - 10 сторінок.
-
Доброго ранку, при подачі на федеральний єтап вказали мою почту ( не основного апліканта) чи можна вказати іншу почту ( основного апліканта) при реєстраціїв gckey? Дякую.
-
Всім, привіт! Ми отримали дозапит на федеральному етапі стосовно уточнення Personal History (Schedule A Background Declaration form (IMM 5669) по дружині. Їм не зрозуміло чому в Personal History вказана Україна, а в історії перебування вказана Польща та Канада. Яким чином пояснити що дружина весь час працює віддалено на Українську компанію? Тому і вказали в Personal History Україну. В самій формі IMM 5669 немає полів для пояснення, то треба писати LOE? Дякую.
-
Так
-
Скажіть будьласка кудииприходивидозапит ? На електронку?
-
Доброго ранку, чи є тут хтось у групі, хто має цукровий діабет і подавався вже на федеральний етап? Чи вказували ви це у своїй заявці в полі про хвороби?
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка правильний вихід з ситуації. Ми на федеральному етапі з 25.08.2024. Я головний аплікант та переходжу на нову, кращу роботу. Але робота в іншій сфері, ніж була до цього. Ми пройшли по спеціальній вибірці по балах, мові та грошах на рахунку. Чи можу я в такому вападку змінити сферу роботи і чи треба повідомляти когось про зміну роботи? Чи затягне це процес? І що буде якщо цього не зробити? Шукала відповіді в чаті, але про зміну сфери так і не знайшла. Буду дуже вдячна за інформацію🙏🏻 Всім гарного дня!
-
В яку саме графу потрібно підгружати військовий квиток? Дякую!