Імміграція до Манітоби
-
Пане Wes, питання по формі IMM5669. Це той пункт , де треба вказати , що ніколи не мав відмов у візах. Я вже відправила дані. Але сьогодні згадала що було withdrawal letter по Visitor Record для дитини. Типу, вони відізвали мою заявку на продовження бо дитина мала діючий візітор ще 4 місяці. Чи це вважається refused? Дякую.
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, якщо дитина народилася до 2014 року, але не досягла 22 роки, чи треба справки зі шкіл? Дякую
-
Чи писав хтось офіцеру стосовно того, чи є можливість змінити програму з СВО на СВМ? В нас немає тих 12 тис, а подавались в одному пулі з СВО в травні. В березні, 26 отримали ЛАА Чи сабмітити як є і вказувати всі пейстаби і пояснення Дякую❤️
-
Доброго всім дня... Хотів би уточнити таке питання, можливо хтось підкаже.... Я подав EOI як Assembler, вибірку ще не пройшов, але зараз перейшов в інший відділ і поміняв позицію на іншу в тій самій компанії... TEER той самий, але NOC зовсім інший... я зайшов в кабінет Manitoba Provincial Nominee Program, і начебто я можу поміняти current occupation і заCейвити... чи можна так зробити і закрити таким чином це питання зі зміною позиції на роботі...?
-
Підкажіть будь ласка, чи треба вказувати військову кафедру в формі 5669 на федеральному рівні?
-
Ви ж коли заповнювали LOI, вказували суму з якою подаєтесь. Вона мусила лишатись у вас на рахунку до отримання номінації. Якщо у вас її зараз немає, значить ви банально не підпадаєте під критерії, за якими вам видали LAA. Наскільки я розумію, у вас 2 виходи - або ви десь знаходите ті гроші, які вказували й сабмітите аплікацію, або треба відкликати заявку й подаватись зрову. Бо, дивіться, щоб потім через місяців 9-10, коли до вас таки дійде черга, офіцер просто не вліпив вам відмову, бо ви не виконали критерії, які вказували. То втратите купу часу. Як мінімум, напишіть офіцеру на веб-формі. Але не сабмітити як є, бо це дуже ризиковано.
-
Так, так можна зробити
-
Напишу тоді офіцеру, запитаю. Дякую:)
-
Я сабмітила 500 доларів тоді 😃 бо йшла по свм Звичайно, більше є, але не 12 тис