Імміграція до Манітоби
-
Ви ж коли заповнювали LOI, вказували суму з якою подаєтесь. Вона мусила лишатись у вас на рахунку до отримання номінації. Якщо у вас її зараз немає, значить ви банально не підпадаєте під критерії, за якими вам видали LAA. Наскільки я розумію, у вас 2 виходи - або ви десь знаходите ті гроші, які вказували й сабмітите аплікацію, або треба відкликати заявку й подаватись зрову. Бо, дивіться, щоб потім через місяців 9-10, коли до вас таки дійде черга, офіцер просто не вліпив вам відмову, бо ви не виконали критерії, які вказували. То втратите купу часу. Як мінімум, напишіть офіцеру на веб-формі. Але не сабмітити як є, бо це дуже ризиковано.
-
Так, так можна зробити
-
Напишу тоді офіцеру, запитаю. Дякую:)
-
Я сабмітила 500 доларів тоді 😃 бо йшла по свм Звичайно, більше є, але не 12 тис
-
👍👍👍так і зроблю Спасибі:)
-
Дякую всім за відповідь:)
-
Бо знаю, що для СВО треба 12 тис мати для двох. Отримала СВО замість СВМ, хоча сабмітила на СВМ, от і мучаюсь питанням зараз😃😃 Та і ця думка була, сабмітити те що є і все
-
У вас до АОР ще мінімум 4 місяці. А може й пів року. У вас є час акумулювати кошти і якнайбільше. Я розумію, що у всіх різні ситуації. Але краще зекономити гроші для ПР, ніж не отримати ПР. Плюс обовʼязково показати всі рухи коштів на рахунках, стейтменти з зарахуванням зарплати. Все, що доведе вашу можливість утримувати себе в Канаді.
-
Супер, дякую за відповідь...
-
Доброго вечора. Отримали повідомлення що потрібно додати заповнений документ але вже 2 дні не можу його відкрити і не можу зайти на свій профіль в IRCC. Ми вже на федеральному рівні