Імміграція до Манітоби
-
Скільки часу зайняла у Вас підготовка до екзамене? Яка інтенсивність?
-
Доброго дня , планую переїзд до Канади Манітобу мати і 2е маленьких діток 2,5 і 4 рочки . Підскажіть будь ласка є садочки повного дня з програмою для біженців ? Чи які ціни у садочках і зможуть мої діти туди потрапити ?
-
Лише практика. Вам просто потрібно навчитися друкувати англійською. Якщо Ви чуєте відповіді, але не встигаєте її внести, точно проблема тільки в дрікуванні. Але! Комп'ютерний тест дуже допомагає під час Writing. Ви маєте масу можливостей вносити корективи. Просто візьміть собі за звичку друкувати англійською по 10-20 хвилин декілька разів на день. Спочатку - перепис якогось тексту. Потім - перепис тексту по пам'яті. Саме друге Вам допоможе на Listening ( Ви почули, зрозуміли, внесли). PS: порада не зі стелі, робила це сама і отримала потрібний результат: швидкий друк, який не займає часу і не відволікає від наступного запитання.
-
Якщо коротко то правда
-
www.macleans.ca/canadas-most-dangerous-places-2020/
-
Вітаю всіх! Відсилала паспорти в Польщу на вклейку візи, візи готові. Хто підкаже якою поштою можно відправити паспорти назад в Україну? Може хтось має такій досвід) буду вдячна за відповідь❤️
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка яке підведення потрібно про минулий стаж роботи для імміграційної служби? В якому вигляді воно повинно бути? Заздалегідь дякую.
-
Добрий день Підскажіть, чи діє ще відшкодування за медогляд Вибираю де краще здавати, дякую
-
-
Дуже швидко говорить і не повторює
-
Всім привіт, підскажіть у Львові запрацювала сдача біометрії?
-
Лариса , я відповіла жінці котра задала запитання ) я сама не просила та не запиитувала про роботу ,а тимбільше не писала пост прохання про роботу в іншій провінції . Якщо ви маєте намір допомогти кидайте назагал конкретну інформацію з конкретними телефонами адресами і тд .. на шквалт … майстри манікюру для вас інформація : хто шукає роботу в такій то такій провінції є вільні робочі місця там то там і от вам контактні люди , хости… тоді і на таке повідомлення буде відповідна реакція :) всім зичу миру.
-
Дякую,а то на мене вже наїхали ….допомогти хотіла