Імміграція до Манітоби
-
Скачати файл і відкрити pdf reader
-
Так, закінчення статусу - останній, який у вас є.
-
Підкажіть будь ласка якщо я була місяць в Німеччині unemployed, потім переїхала до Канади і була 3 місяці unemployed на федеральному етапі в personal history краще розбити ці два періоди? Через те що там вказується країна, де ти був unemployed тобто спочатку Німеччина потім Канада. Я правильно розумію?
-
Дякую вам 🙏 Ще питаннячко Я на сестру оформила опікунство і як я розумію її інформацію треба писати у формі IMM5406 як і в Children так і в Siblings. Вірно? dependants children раніше вже вказувала
-
Чи є додаткові пункти членам ЛГБТ+ меншини при подачі на ПР?
-
Тобто, якщо до меншин таке ж відношення, як до не меншин, то це вже дискримінація?
-
Це дискримінація меншин!🏳🌈
-
Більшини в Канаді вистачає, треба побільше меншини щоб відновити баланс!
-
От отримайте пр на рівних, як ви любите рівність, умовах і відновлюйте баланс
-
Доброго вечора . Допоможіть будь ласка хто проводив оплату за пересилання паспорту з Києва в Варшаву. Як ви оплачували shift переказ.
-
Якщо вона ваш депендантс і вона іммігрує з вами, то напевне і в 0008 потрібно вказати. Якщо ви офіційний опікун
-
Тобто в усіх трьох секціях вона буде фігурувати Офіційно я її guardian тобто в relationship я пишу саме guardian чи може adopted child ?
-
Те що у вас у документах про опікунство
-
Як що в мене родилась дитина в Канаді і подаємося на новий ворк перміт , хтось знає яка відповідь має бути тут?
-
А на SWO потрібно працювати на одного роботодавця весь час, чи достатньо від 6 місяців і більше( ну по типу зв'язок з манітобою?
-
За якими критеріями Вас відібрали по SWO?
-
Який запит у вас?
-
Так ми не маємо поняття: на підставі чого Ви були обрані в цій вибірці?
-
Це було питання
-
по SWO 6 місяців достатньо на одного роботодавця і не обов’язково далі там же працювати
22 Jan 2023, 05:40
201010/229593
25 minutes ago