Імміграція до Манітоби
-
Наведені нижче банки є абонентами-ідентифікаторами Системи BankID та використовують метод відеоверифікації для дистанційного відкриття рахунку (незалежно від типу ідентифікаційного документа, що посвідчує особу та відповідно до законодавства України може бути використаний на території України для укладення правочинів): АТ “Універсал Банкˮ (Monobank) - www.monobank.com.ua/ АТ “СЕНС БАНКˮ Sense SuperApp - онлайн банкінг у твоєму смартфоні (sensebank.ua) АТ КБ “ПриватБанкˮ Платіжні картки ПриватБанку (privatbank.ua) АТ “А-Банкˮ Абанк - Прості кредити та вигідні депозити (a-bank.com.ua) АТ “ТАСКОМБАНКˮ Кредитні картки | Дебетові картки | Онлайн оформлення | ТАСКОМБАНК (tascombank.ua) АТ “РВС БАНКˮ Послуги online ─ RwSbank - Respect with Stability АБ “Укргазбанкˮ Платіжні картки (ukrgasbank.com) АТ “Укрексімбанкˮ Цифрова картка - АТ «Укрексімбанк» (eximb.com) АТ “Банк Кредит Дніпроˮ Замовити платіжну картку | Банк Кредит Дніпро (creditdnepr.com.ua) АТ “КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНКˮ Поточні рахунки | Credit Agricole Bank (credit-agricole.ua) АТ “ПУМБˮ ( з 15 січня 2024 року) Банк ПУМБ - кредити, депозити, кредитні та дебетові карти в українському міжнародному банку ПУМБ (pumb.ua) Фізична особа, яка пройшла віддалену ідентифікацію та верифікацію і відкрила рахунок у банку, який є абонентом-ідентифікатором Системи BankID Національного банку України, може авторизуватись у мобільному застосунку "Дія" та на інших державних порталах, підключених до ID.GOV.UA, зокрема — в Е-Черзі МЗС.
-
Доброго дня! Питання стосовно ворк перміту. Я маю подовжений ворк перміт(різниця між першим та другим пару місяців бо закінчується в 2026 році паспорт) Отримала новий свіжий паспорт до 2034. Питання: якщо новий паспорт без візи та поміток про приїзд чи можна з ним в березні ще раз продовжити платно вор перміт по новому паспорт при цььому маючи діючий ворк перміт. Дякую.
-
@western9 порадьте, будь ласка, як вчинити. Я щойно побачила, що не прикріпила форму imm5546 про військову службу, позначки n/a поставила лише на сайті там де питали, чи служили. Також маю тимчасове посвідчення рядового запасу (я медик), але у воєнкоматі була один раз і не знаю, чи я зараз є на обліку, бо 20 років пройшло. Дослати зараз форму і одразу перекладене посвідчення? Не хотілося б, щоб через це посвідчення нас довше перевіряли…… я не хотіла його показувати, бо хз чи воно зараз щось означає через 20 років…. більше ніяких документів з армії не маю. Всюди писала, що не служила, бо це правда. Що робити? Дякую
-
Хотіли записати резерв,так для цього потрібен монобанк;монобанк не записується, бо нема ІПН. Хоча і так відомо що даних в резерві не буде, бо не стояли на обліку. Будь-ласка, на гірший кінець,коли до закінчення паспорту можна подавати на тимчасове резиденство? Досі в пулі, 827 балів,зараз буде здавати ще французьку,то буде 847,є напевно дуже малий шанс що виберуть
-
Доброго дня. Порадьте як завантажити pdf документ. Якщо скидка не відкривається. Федеральний етап.
-
Дякую