Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Питання стосовно ворк перміту. Я маю подовжений ворк перміт(різниця між першим та другим пару місяців бо закінчується в 2026 році паспорт) Отримала новий свіжий паспорт до 2034. Питання: якщо новий паспорт без візи та поміток про приїзд чи можна з ним в березні ще раз продовжити платно вор перміт по новому паспорт при цььому маючи діючий ворк перміт. Дякую.
-
@western9 порадьте, будь ласка, як вчинити. Я щойно побачила, що не прикріпила форму imm5546 про військову службу, позначки n/a поставила лише на сайті там де питали, чи служили. Також маю тимчасове посвідчення рядового запасу (я медик), але у воєнкоматі була один раз і не знаю, чи я зараз є на обліку, бо 20 років пройшло. Дослати зараз форму і одразу перекладене посвідчення? Не хотілося б, щоб через це посвідчення нас довше перевіряли…… я не хотіла його показувати, бо хз чи воно зараз щось означає через 20 років…. більше ніяких документів з армії не маю. Всюди писала, що не служила, бо це правда. Що робити? Дякую
-
Хотіли записати резерв,так для цього потрібен монобанк;монобанк не записується, бо нема ІПН. Хоча і так відомо що даних в резерві не буде, бо не стояли на обліку. Будь-ласка, на гірший кінець,коли до закінчення паспорту можна подавати на тимчасове резиденство? Досі в пулі, 827 балів,зараз буде здавати ще французьку,то буде 847,є напевно дуже малий шанс що виберуть
-
Доброго дня. Порадьте як завантажити pdf документ. Якщо скидка не відкривається. Федеральний етап.
-
Дякую