Імміграція до Манітоби
-
From your lips to god's ears🥹
-
Цікаво, яким чином? Ви маєте якусь інсайдерську інформацію?
-
Ось наш #timeline (двоє дорослих та дитина): 21 June 2023 - Provincial Nominee application submitted 12 January 2024 - Provincial Nominee received 18 February 2024 - Federal application submitted 4 June 2024 - Additional information required 4 June 2024 - Biometrics request 5 June 2024 - Biometrics enrolment 14 June 2024 - Pre-arrival letter 5 July 2024 - Medical exam passed 6 September - review of additional documents 7 September 2024 - Background check complete (appeared after final decision) 10 September - Application approved 13 September 2024 - Portal 1 1 October 2024 - Portal 2 25 October 2024 - Final decision
-
Добрий день. Після оновлення візітор рекорд для дитини треба якісь документи оновлювати? Хелс карту треба оновлювати?
-
Скажіть будь ласка якщо в Канаді працюю на одну й ту саму компанію, але двічі була зміна посади, то в personal history на федеральному етапі краще розділити це на різні періоди і написати окремо? Чи писати весь період в компанії і зазначати останню позицію?
-
я знімала обмеження, і автоматично мені продовжили на новий абсолютно чистий паспорт, без візи і поміток. Там де у формах дані паспорта - я писала дані нового паспорта, а там де графа national ID я поставила дані попереднього закордонного паспорту, там де віза і всі помітки. І скан робила і прикріпляла нового паспорта. Перміт отримала.
-
Я писала останню позицію
-
Доброго дня!Підскажіть будь ласка наша заявка ще крутиться в пулі (досвід роботи з України1,11місяців)(досвід роботи в Манітобі 1,3 місяці )скільки вказувати загального .Можна вказати 3 роки чи вказувати тільки 2 роки?
-
Вітаємо, Татьяночка! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua