Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Отримали федеральну номінацію. Підкажіть де вказувати дитину, яка народилась в Канаді? В якій формі?
-
Я такого не знаходив..
-
Доброго дня, а хтось до форми military service, ще якесь пояснення додавав? Чи про n/a і приписного вистачить?
-
Доброго дня! Section C: Your dependant children 18 years or older Якщо дитині 9 років, потрібно відмічати "Did not travel" але вона при цьому подорожувала? Треба щось вписувати в поля цієї форми ?
-
Добрий день. Заповнюю форми на федеральний етап та виникло питання (звісно що не перший раз питаю у групі), та цікавить чи Канада добре відноситься до інвалідів та чи не буде це проблемою для одержання pr. У формі про Мілітарі рекордс я вказую n/a, тому що чоловік ніколи не служив та має інвалідність. Ось у чому питання: мені пояснювати чому не служив та додавати «тимчасове військове посвідчення» та «довідку про інвалідність» чи ні? Чи краще зачекали коли може буди дозапит чому не служив і потім це все додати? Щоб Канада не подумала, що ми тут хочемо отримувати пенсію за інвалідність та жити за рахунок держави..Може був у когось подібний досвід та з інвалідність отримали pr? Дякую зазделегідь!
-
Скачайте з сайта Ircc
-
Всім привіт! Стосовно дозапитів на федеральному етапі. Треба заповнити IMM 5669, але посилання яке було вказане в повідомлені не відкривається. Це у всіх так, чи тільки у мене? Дякую cicintranet.ci.gc.ca/connexion/tools-outils/form/documents/pdf/imm5669enu.pdf
-
Дякую.
-
Підходять, не потрібно
-
Всім доброго дня. Підкажіть чи підходять на федеральний етап переклади документів від українських перекладачів , чи їх потрібно обовʼязково завіряти нотаріально? Дякую
-
Дякую. Так вже і зробив, але все рівно дивно що лінка не робоча.
-
Поділіться досвідом будь ласка. Якщо не вистачало строк у формі IMM 5669, то є сенс зробити додаткову таблицю в ексель. Тільки тут питання, в цю таблицю треба внести строки яким не вистачило місця у формі, чи всю історію, а сам блок у формі залишити порожнім? Дякую