Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт! Стосовно дозапитів на федеральному етапі. Треба заповнити IMM 5669, але посилання яке було вказане в повідомлені не відкривається. Це у всіх так, чи тільки у мене? Дякую cicintranet.ci.gc.ca/connexion/tools-outils/form/documents/pdf/imm5669enu.pdf
-
Дякую.
-
Підходять, не потрібно
-
Всім доброго дня. Підкажіть чи підходять на федеральний етап переклади документів від українських перекладачів , чи їх потрібно обовʼязково завіряти нотаріально? Дякую
-
Дякую. Так вже і зробив, але все рівно дивно що лінка не робоча.
-
Поділіться досвідом будь ласка. Якщо не вистачало строк у формі IMM 5669, то є сенс зробити додаткову таблицю в ексель. Тільки тут питання, в цю таблицю треба внести строки яким не вистачило місця у формі, чи всю історію, а сам блок у формі залишити порожнім? Дякую
-
Друзі, у формі 5406 не потрібно вказувати дитину, якщо вона народжена у Канаді?
-
Скажіть будь ласка, якщо я у січні подам аплікацію по swm, а за півроку буду відповідати умовам іншої програми сес, чи можна змінювати аплікацію, чи анулювати і подавати нову?
-
Написала в приватні
-
Може скажуть що збрехала, подаючи на номінацію 😂😂
-
Можливо хтось мав таке😃 Маю другий паспорт закордонний старий, який ще дійсний 2 роки. Ніколи в житті не використовувала і позначок нема. Я за нього забула взагалі і не вказала в номінаційній аплікації. Не знаю чи вказувати його у федеральній вже, чи спробувати його анулювати. Тільки ще й поняття не маю, як😃
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста получиться ли продлить work permit Если я вернусь в Канаду в мае А work permit заканчивается 06.18. 2025
-
Я маю знаходитись в Канаді ?
-