Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Допоможіть з таким питанням. Заповнюю EOI, розділ education Я маю 9 класів, 1 рік ПТУ та 2 роки заочноїї форми в технікумі. Що мені вказувати ? One post secondary program of two years або one post secondary program of three yers? Дякую🙂
-
Ні не вийде До кінця березня можна подати на продовження
-
підкажіть будь ласка чи вийде work permit Якщо я повернуся до Канади в травні А work permit закінчується 06.18. 2025
-
В мене так було, я на фед етапі новий вказала як основний, а всі штампи і тд зі старого, новий теж додала з пустими листками. Тіп дивіться я нічого не приховую 😂 Все отримала:) Ну майже, чекаю екопр😂
-
Мова спілкування, українська та англійська
-
Тобто я приїхала подала заявку та поїду це можливо ? Чи мені треба чекати ?
-
Підкажіть будьласка,подався на фед.єтап, подавався як зварювальник НОК 72106,і мене на роботі скоротили,питання Чи маю я кудись писати про це,і друге питання наступна моя робота має бути лише с таким самим ноком зварювальник чи умовно я можу йти працювати водіем?
-
Обовʼязково знаходитись на території Канади. Поки робиться документ ?
-
Скоріш за все в ПТУ Ви завершили середню освіту і отримали атестат, а вже в технікумі post secondary
-
До 22 жовтня можна було подати на програму. Але зараз вона вже закрита.
-
Чув що треба повідомляти про зміну роботи, краще до консультанта, в перспективі дешевше вийде,ніж потім доказувати та оспорювати рішення офіцера в судах
-
Ні.
-
Доброго дня, якщо в мене Мама має ПР, а я старше 22 років, чи це якось допомогає мені отримати ПР в Манітобі?
-
В приватні
-
Чому?
-
По SWO 0 шансів буде.
-
Як я розумію, тільки SWO має це бонус як зв'язок через близьких родичів який дає 20 балів. Хоч виїжджай з країни та продавайся по СВО, виглядає що більше шансів буде
-
Також ніби є строк для знаходження нової роботи , хтось казав 2 місяці, але краще до імміграційного консультанта
-
Чи треба чекати ?
-
Якщо я подам заявку як приїду та поїду. На протязі неділі ?
22 Jan 2023, 05:40
201174/229829
2 minutes ago