Імміграція до Манітоби
-
Це до 31 березня є можливість. Хочете подавайтеся, ні - то ні. Є люди в яких закінчуються перміти за рік, а ПР ще не світить, то вони подаються.
-
На Ваш розсуд
-
Дуже вам дякую!!!
-
Ніхто не знає, що буде в 2027. Наразі дозволили подаватися тільки до 31 березня 2025.
-
Через 6 міс і висіти в пулі.
-
А таке ще питання, як я працюю зварювальником через який час мені ліпше подаватись на піар???
-
Правда. Але ви можете податись через 6 міс з тим, що є, а коли буде рік, то зайти в вашу заявку і виправити досвід, буде більше балів, якщо до того часу вас ще не виберуть.
-
А це правда що якщо подамся через рік і більше балів буду мати???
-
А можете мені надіслати сайт де можна оформить подачу на піар на перед дякую!!!
-
Подивіться в закріплених повідомленнях і відпадуть тисяча інших питань, там є відео де все розкладено по поличках… частину з сво не беріть до уваги, це більше не актуально
-
Можна, але треба переподати ЕОІ
-
Якщо за рік не виберуть з пулу для подачі на номінацію, то можна відразу ще раз потрапити в пул?
-
Staples, ups, shoppers - будь де
-
Всім привіт . Де можна зробити фото для грін карти ? Проживаю місто Вінніпег
-
Це тут де 88 прикріплених повідомлень???
-
Для вас зараз - відео 1 для перегляду. В описі є посилання де заповнювати. Зараз актуальна тільки програма SWM. t.me/uccmb/146058
-
Хтось писав пояснювального листа до цього документу?
-
Добрий вечір Відгукніться хто мав 24 параграф у Німеччині Який Immigration status по 24 параграфу ви обрали для подачі на федеральний етап? Дякую
-
Worker оберіть і не ускладнюйте
-
Я писала як refugee, якщо не помиляюмь і внизу було віконце " поясніть чому" , і написала тк в україні війна нам був треба захист,ми приїхали в німеччину, стільки то часу пробули до такого то часу і потім тут, в канаді
22 Jan 2023, 05:40
201266/230471
3 minutes ago