Імміграція до Манітоби
-
Точно? Не за 90 днів?
-
Здається сьогодні це обговорювали вже, подивиться вгорі
-
Федеральный етап чи потрібно в dependent додавати дітей з попередньо шлюбу які не будуть емігрувати ?
-
Тоді зрозуміло)
-
Мого? Мій вже не дійсний, я з ПР.
-
Можливо у вас щє до закінчення вашого багато часу)))
-
t.me/uccmb/206105?single
-
Так, як ви працювали в ІТ, то у вас скоріш за все був один працедавець. Запросіть у них лист підтвердження, що на протязі стількох то років, такий то контрактор надав стільки то годин послуг по такому то напрямку. Додайте лист пояснення, де порахувати, що відповідна кількість годин відповідає 40 годинам на тиждень.
-
Я бачив 👀 це повідомлення але цю форму потім ircc надсилає , а до цього треба визначитись куди інформацію додати до аплікації про дітей. Може ви стикались та поділитесь досвідом я вже все заповнив тільки ломаю голову над цим питанням .
-
А хіба не до 31 грудня 2024 ?????
-
До грудня заїхати та отримати ворк перміт можна.
-
Це про послуги
-
вибачте цим питанням не цікавилась) якщо вчитуватись в текст то це стосується тільки тих хто отримав схвалення візи після 4.02.2024 але як показує попередня практика думаю що можуть отримати всі хто має візу куает та вже в Канаді
-
Я не пряме посилання дала перший раз
-
А тут до березня 😁
-
Навпаки, before March 31, 2024
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Не то посилання, вибачте Ось www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Сайт дуже комфортний, ви можете ввести в пошук любе питання і вам знайде всю інформацію
-
Дякую. Тепер все зрозуміло. )ато перед цим весь час скидали тільки попередню ссилку, а сама лінувалась шукати)
22 Jan 2023, 05:40
201316/229888
2 minutes ago