Імміграція до Манітоби
-
Так, як ви працювали в ІТ, то у вас скоріш за все був один працедавець. Запросіть у них лист підтвердження, що на протязі стількох то років, такий то контрактор надав стільки то годин послуг по такому то напрямку. Додайте лист пояснення, де порахувати, що відповідна кількість годин відповідає 40 годинам на тиждень.
-
Я бачив 👀 це повідомлення але цю форму потім ircc надсилає , а до цього треба визначитись куди інформацію додати до аплікації про дітей. Може ви стикались та поділитесь досвідом я вже все заповнив тільки ломаю голову над цим питанням .
-
А хіба не до 31 грудня 2024 ?????
-
До грудня заїхати та отримати ворк перміт можна.
-
Це про послуги
-
вибачте цим питанням не цікавилась) якщо вчитуватись в текст то це стосується тільки тих хто отримав схвалення візи після 4.02.2024 але як показує попередня практика думаю що можуть отримати всі хто має візу куает та вже в Канаді
-
Я не пряме посилання дала перший раз
-
А тут до березня 😁
-
Навпаки, before March 31, 2024
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Не то посилання, вибачте Ось www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Сайт дуже комфортний, ви можете ввести в пошук любе питання і вам знайде всю інформацію
-
Дякую. Тепер все зрозуміло. )ато перед цим весь час скидали тільки попередню ссилку, а сама лінувалась шукати)
-
Всім доброго дня! Якщо ви в пошуках репетитора з англійської, німецької, французької , польської , іспанської ,чеської та італійської мови - пишіть в особисті повідомлення! Перший урок - безкоштовний!
-
@L9vBrQWiX, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
@Lanitalana7 хоче кікнути @Ha54141 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
✋ Приглашаю тех, кто хочет зарабатывать на криптовалюте! 🧑💻 Опыт не требуется — всему обучаю лично. Моя специализация — арбитраж крипты. 💸 Возможность получать стабильный доход от 50$ в день чистыми. ✅ Только проверенные крупные биржи, никаких шиткоинов или сомнительных платформ. Пишите на основной аккаунт @serggoes Готов помочь каждому!
-
Олекса хоче кікнути @Lenkarrrrr з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
22 Jan 2023, 05:40
201323/230797
3 minutes ago