Імміграція до Манітоби
-
Зрозуміло, дякую всім за відповідь.
-
Так. Вам треба доказати, що ви або маєте достатньо грошей на рахунку або маєте стабільний дохід з роботи
-
Вони вам дають останній шанс, щось пояснити
-
Ви ставили галочку, що забовязуєтесь, повідомляти про будь які зміни. А робота це ж безпосередньо зміна.
-
Зрозуміло, тобто вони мені дають вибір я вірно розумію ?
-
Це ж сво я думав що не зобовʼязаний це робити
-
Я показав доходи але тільки bank statement а не paystabs. І не показув саму роботу теж
-
Ви повинні були їх оповістити, що маєте роботу
-
Вони ж і пишуть, що ви і грошей не показали і роботу. Покажіть випічку з банку про доходи. Надайте документ з роботи Дайте по максимуму, що в вас є гроші та робота
-
Надайте їм пейстаби і довідку з роботи
-
Так, я маю роботу із стабільним доходом
-
Я ще уточню наступне: я відкрив компанію на федеральному рівні, зараз проходить процес регістрації в манітобі, бо компанія буде працювати в усіх провінціях, тому пізніше і інші провінції будуть. Але питання таке, туди в компанію я вклав 36 000$ точніше буду на наступний тиждень вкладати коли відкрию рахунок для компанії бо апойтмент на відкриття рахунку тільки в пʼятницю. То чи потрібно мені це все теж їм надавати? Чи тільки надати свою роботу де є стабільний дохід і я працюю фулл тайм ?
-
Зрозуміло, дякую. Це умовно 42 тис на справді як би я продав будинок то я б мав в районі 100 000
-
ви повинні надати їм все, що вважаєте необхідним для того, щоб вони видали вам номінацію та в них не було сумнівів щодо вашої ситуації. на вашому місці я б надала взагалі все, що маю, щоб вони це дослідили.
-
Зрозуміло, дякую