Імміграція до Манітоби
-
Ви ставили галочку, що забовязуєтесь, повідомляти про будь які зміни. А робота це ж безпосередньо зміна.
-
Зрозуміло, тобто вони мені дають вибір я вірно розумію ?
-
Це ж сво я думав що не зобовʼязаний це робити
-
Я показав доходи але тільки bank statement а не paystabs. І не показув саму роботу теж
-
Ви повинні були їх оповістити, що маєте роботу
-
Вони ж і пишуть, що ви і грошей не показали і роботу. Покажіть випічку з банку про доходи. Надайте документ з роботи Дайте по максимуму, що в вас є гроші та робота
-
Надайте їм пейстаби і довідку з роботи
-
Так, я маю роботу із стабільним доходом
-
Я ще уточню наступне: я відкрив компанію на федеральному рівні, зараз проходить процес регістрації в манітобі, бо компанія буде працювати в усіх провінціях, тому пізніше і інші провінції будуть. Але питання таке, туди в компанію я вклав 36 000$ точніше буду на наступний тиждень вкладати коли відкрию рахунок для компанії бо апойтмент на відкриття рахунку тільки в пʼятницю. То чи потрібно мені це все теж їм надавати? Чи тільки надати свою роботу де є стабільний дохід і я працюю фулл тайм ?
-
Зрозуміло, дякую. Це умовно 42 тис на справді як би я продав будинок то я б мав в районі 100 000
-
ви повинні надати їм все, що вважаєте необхідним для того, щоб вони видали вам номінацію та в них не було сумнівів щодо вашої ситуації. на вашому місці я б надала взагалі все, що маю, щоб вони це дослідили.
-
Зрозуміло, дякую
-
Добрий день, Я головний аплікант. Отримали номінацію mpnp. Мій чоловік отримав новий Ворк Перміт. Попередній ще дійсний до травня 2025. На Федеральний буду підгружати всі його перміти. Чи треба повідомляти про новий ВП чоловіка до mpnp? Дивлюсь через форму і не бачу такої опції. Дякую .
-
Поліцейський не є держслужбовцем, той хто служив мав би це знати). Заповнюйте одразу мілітарі форму, там є для поліції.
-
Відповідно до ст. 59 Закону України «Про Національну поліцію» служба в поліції – це державна служба особливого характеру, яка є професійною діяльністю поліцей- ських із виконання покладених на поліцію повноважень.