Імміграція до Манітоби
-
ви повинні надати їм все, що вважаєте необхідним для того, щоб вони видали вам номінацію та в них не було сумнівів щодо вашої ситуації. на вашому місці я б надала взагалі все, що маю, щоб вони це дослідили.
-
Зрозуміло, дякую
-
Добрий день, Я головний аплікант. Отримали номінацію mpnp. Мій чоловік отримав новий Ворк Перміт. Попередній ще дійсний до травня 2025. На Федеральний буду підгружати всі його перміти. Чи треба повідомляти про новий ВП чоловіка до mpnp? Дивлюсь через форму і не бачу такої опції. Дякую .
-
Поліцейський не є держслужбовцем, той хто служив мав би це знати). Заповнюйте одразу мілітарі форму, там є для поліції.
-
Відповідно до ст. 59 Закону України «Про Національну поліцію» служба в поліції – це державна служба особливого характеру, яка є професійною діяльністю поліцей- ських із виконання покладених на поліцію повноважень.
-
Дивіться. Людина заповнює федеральний етап і від цього залежить її майбутнє, вона запитує в чаті в надії отримати достовірну відповідь. В мене питання до вас: навіщо ви даєте інформацію з повітря? Для мене це загадка , що вами керує.
-
Я працювала в міліції до 2015 року та мій чоловік також. І ми заповнювали свою роботу як держслужбу
-
Я не є міграційний консультант, на ваш розсуд, я кажу що поліцейському забороняється займати посади держслужби, почитайте хто такий поліцейський. Сам служив в поліції і вже подав на федеральний етап
-
І мене не слухайте , це я скинув інфу з вільного доступу , просто будьте уважні у нас тут багато особливих людей. 😀
-
Та нічого вам не завернуть, головне що ви все вказали
-
Це називається конфлікт інтересів , ви ж казали зверху людині , що вона повинна б була знати якщо служила в поліції, а бачете як вийшло «хто обзиваєтся той сам так називається» ви накосячили 99% Але не переживайте , я вважаю, суто моя думка це не груба помилка адже ви вказали інфу просто може якийсь дозапит дадуть , а може й взагалі нічого не спросять. Не можна приховувати, а ви не приховали, просто не правильно заповнили(моя думка)