Імміграція до Манітоби
-
Відповідно до ст. 59 Закону України «Про Національну поліцію» служба в поліції – це державна служба особливого характеру, яка є професійною діяльністю поліцей- ських із виконання покладених на поліцію повноважень.
-
Дивіться. Людина заповнює федеральний етап і від цього залежить її майбутнє, вона запитує в чаті в надії отримати достовірну відповідь. В мене питання до вас: навіщо ви даєте інформацію з повітря? Для мене це загадка , що вами керує.
-
Я працювала в міліції до 2015 року та мій чоловік також. І ми заповнювали свою роботу як держслужбу
-
Я не є міграційний консультант, на ваш розсуд, я кажу що поліцейському забороняється займати посади держслужби, почитайте хто такий поліцейський. Сам служив в поліції і вже подав на федеральний етап
-
І мене не слухайте , це я скинув інфу з вільного доступу , просто будьте уважні у нас тут багато особливих людей. 😀
-
Та нічого вам не завернуть, головне що ви все вказали
-
Це називається конфлікт інтересів , ви ж казали зверху людині , що вона повинна б була знати якщо служила в поліції, а бачете як вийшло «хто обзиваєтся той сам так називається» ви накосячили 99% Але не переживайте , я вважаю, суто моя думка це не груба помилка адже ви вказали інфу просто може якийсь дозапит дадуть , а може й взагалі нічого не спросять. Не можна приховувати, а ви не приховали, просто не правильно заповнили(моя думка)
-
Значить заявочку мою завернуть) за держслужбу Я на себе робила форму мілітарі. Та ще пояснення, що закінчувала юридичний інститут, мала звання лейтенант міліції, військового звання не мала, участь в військових конфліктах та військових операціях не брала
-
Там є окрема форма для тих хто служив в поліції, мілітарі форма, а там на ваш розсуд
-
Поліцейський не керується законом про державну службу України, як інші державні службовці. Більш не буду нічого доповнювати.)
-
Все вірно, особливого характеру, за статусом він не являється держслужбовцем.