Імміграція до Манітоби
-
Як і ваші для мене.
-
Ну я трішки розбираюсь, хоча в нас не закони, а одні колізії.
-
Цю відповідь мені тільки що вислав кадровий поліцейський який працює з паперами, тому це вже серйозна інфа
-
Хто ці менти які затримують людей на вулицях ? 😂😂😂
-
Блін. А ви праві. Ви шарите я ні . 😂 Пруф вашої правоти . Закон України "Про запобігання корупції" каже про те, що поліцейські не відносяться до держ службовців, а є окремою категорією. І керуються вони ЗУ "Про Національну поліцію"
-
Доброго дня. Як я можу знайти мій application number for PR? Дякую
-
Не суди хлопче. Впевнений що ти має секрети які б не хотів щоб світ побачив , щоб трапилось як би в чаті тебе побачили на відео в моменті який ти не хочеш щоб всі дізналися, а менти це бачать кожен день подібні ситуації і в них світ трошки темнувато виглядає , тому не дивно що вони трохи інші, але тих хто зараз пакує людей дуже тяжко не засуджувати . В мене товариш мені розповідав про людску натуру, і що він бачить кожен день на цій посаді., я промовчав що деякі речі були і про мене 😂. У ментів пропадає віра в людей коли вони зустрічають темну . Тільки уяви, ти собі клепаєш маску для соціуму, де ти білий пухнастий , а вони про тебе знают яркий ти на самому ділі.
-
Хочу добавити документи, просить application number, чи то є номер номінації від провінції?
-
Вам вже AOR прийшов? Якщо ні, то відмічаєте, що номеру ще немає, і верифікуєтесь по ICU number (це той, який на дозволі на роботу).
-
Аналогічна ситуація. Тут вказували дати коли працювали в поліції,в мілітарі вказали none. Додатково заповнили форму мілітарі де теж вказали none. Знаю людину,яка вже отримала пр,працювала в поліції і в держ службі вказувала цю роботу. Надійшло потім 2 запити на заповнення форм про деталі про поліцейську службу,та форма про держ службу,там теж вказували свої звання,і обовʼязки - все гуд
-
О, дякую. А я думаю, що чому я так впевненно писала. Бо там було в описі написано. Дякую, що скинули цей скрін
-
Ні, нам AOR ще не прийшов. Тобто у тій лінії вказати none?