Імміграція до Манітоби
-
Дозвіл на проживання oturma в Турції
-
Вітаю. Прийшов запит такого типу CV/Resume: In relation to your Masters/PhD studies, we require a detailed CV/Resume containing a description of your education, qualifications and experience including the field of study, the name of your Thesis Supervisor (Doctoral Advisor) and a list of your publications. це виключно про освіту треба подати інформацію?
-
По якій програмі ви подавалися?
-
Доброго вечора, чи обовʼязковою умовою для подачі на федеральний етап є медікал ? Я загубила свій медичний огляд , який проходила коли приїхала у Вінніпег . Чи потрібно проходити знову або дзвонити у клініку та відновлювати старі документи? Дякую
-
Будь ласка хто має відео ,у дитини закінчується перміт потрібен новий чи є відео як це продовжити чи новий зробити. Дякую
-
А мене мучають тими дозапитами😭 я ще номінацію чекаю. Як тільки став статус ін прогрес, через тиждень до запит - пейстабс та банк стейтменс від місяця на подачу EOI 6 місяців назад( тобто з березня по вересень- серпень( там саме по датам треба було). Відправила. Потім через тиждень до запит - із самого початку роботи до вересня -серпня( що в мене питали). Все надала . І тиша😭 Шо їм треба !!??? Грошей на сімʼю всієї суми не маю. І це я зазначала. Я напевно додам ще нові стейтменти за цей місяць що маю. Сума збільшилась на рахунку.