Імміграція до Манітоби
-
Не треба. Вони запросять самі медогляд ще раз, якщо треба буде
-
Доброго вечора, чи обовʼязковою умовою для подачі на федеральний етап є медікал ? Я загубила свій медичний огляд , який проходила коли приїхала у Вінніпег . Чи потрібно проходити знову або дзвонити у клініку та відновлювати старі документи? Дякую
-
Вам не треба нічого проходити, якщо ви постійно жили в Канаді. Ворк перміт буде без обмежень
-
Велике дякую!
-
Вам не повинні дати з обмеженнями. Ви ж будете відповідати на запитання. Тільки, якщо ви працюєте в медицині чи інших таких сферах, то, можливо, можуть запросити. Однак, я не бачив ще такого поки.
-
Дякую пане Дмитро за відповідь. А як гадаєте, якщо все ж таки дадуть з обмеженнями, я можу спокійно знімати обмеження з нового, якщо маю тепершній воркперміт до літа без обмежень.
-
тобто нічого іншого не потрібно?
-
Чи потрібно завантажувати на федеральний етап фото того мед огляду, який я проходив по прибуттю в Канаду? Якщо так, то куди? Дякую
-
youtu.be/k0amYKyWFFI?si=BMi6DbSHHcoIQvqk
-
Так, максимально давайте інфо по фінансах.
-
Будь ласка хто має відео ,у дитини закінчується перміт потрібен новий чи є відео як це продовжити чи новий зробити. Дякую
-
А мене мучають тими дозапитами😭 я ще номінацію чекаю. Як тільки став статус ін прогрес, через тиждень до запит - пейстабс та банк стейтменс від місяця на подачу EOI 6 місяців назад( тобто з березня по вересень- серпень( там саме по датам треба було). Відправила. Потім через тиждень до запит - із самого початку роботи до вересня -серпня( що в мене питали). Все надала . І тиша😭 Шо їм треба !!??? Грошей на сімʼю всієї суми не маю. І це я зазначала. Я напевно додам ще нові стейтменти за цей місяць що маю. Сума збільшилась на рахунку.
-
Дякую
-
Там же пише your experience, etc. Повне резюме давайте
-
MPNP Application Status: Assessment in Process 😳👀
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=nFjKRwRzLpPkfRew
-
Я до того як відкрили аплікацію , скористалась лайфхаком- останні все по останім фінансам.
-
Щиро дякую
-
Доброго вечора!Чи потрібно завантажувати тільки дипломи про вищу освіту чи шкільні атестати теж треба? федеральний етап.дякую
-
Вітаю ! А підкажіть, якщо знімали обмеження і дали новий ВП на 3 роки ,і тут податися ще дадуть чи ні ?
22 Jan 2023, 05:40
201583/236449
13 minutes ago