Імміграція до Манітоби
-
Тут таке діло. Моєму колезі, який не є українцем і імейл ні імʼя і блицько не подібний до «олексій іванов», на пошту прийшла інформація про ПР Олексія Іванова і всю його сімʼю (4 людини) У СРА сповістили, але імейли продовжуть приходити. Нажаль немає більш детальної інформації (ні телефону, ні чогось іншого) Я здогадуюсь, що Олексій ці листи не отримує Але якшо ви Олексій Іванов, ви подались на пр і вже десь на очикуванні останнього етапу створення кабінету - напишіть, спробуєм погадати по «імʼям ваших родичів» чи це ваши листи з даним чи ні, щоб ви не прогавили свої «у вас є 7 днів на створення» PS: розумію що це «постіл» в нікуди скоріш за все, може пощастить!
-
Скажіть будь ласка, де можна подивитись що саме так треба підписувати? Останні декілька днів пишуть що має бути підпис від руки - ок. А чого вже дата від руки? Там ж навіть меню з датою розробили щоб можна було обирати. Не подумайте, не прискіпуюсь , просто цікаво. Дякую
-
Оригінал, лист титульний, переклад з печаткою, та оригінал копія з печаткою
-
Скоріше за все. Не я дзвонила. Може я не так почула.. ці абревіатури на кожному шляху :/
-
Добрий день, в мене була такаж сама ситуація, не приходило нічого після закінчення обробки аплікації близько півтора місяця, я їм писала на [email protected], нуль реакції у відповідь. Людина з цієї групи(якій я дуже вдячна) порадила написати на наступний E-mail: [email protected]. Через день після того, як відписала, прийшла номінація, але заднім числом Удачі вам! Сподіваюсь, дуже скоро отримаєте номінацію!
-
Вітаємо, ?! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Лайфхак. Подзвоніть і замовте зворотній звонок. Там є така функція. Відповідають протягом години
-
Продам Sobranie BLACK, за деталями в особисті
-
Якщо не помиляюсь, на етапі коли вже йде виклик
-
Дзвоніть зранку, більше шансів