Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт підкажіть це нормально що я вже 2 місяці чекаю оригінал на ворк перміт після апруву?
-
Вітаю,підкажіть будь ласка,якщо подаватися на продовження ворк перміту після березня наступного року,то у чому різниця?Бо читаю умови,то вони нічим не відрізняються начебто?
-
Так
-
Привіт, хочу податись на продовження work permit Чи можу після подачі виїжджати за кордон?
-
Дякую ✌️
-
Тільки якщо у вас є діючий перміт
-
Не потрібно, адже ця зміна не впливає на критерії програми
-
Добрий день! Як правильно підписати форму для до запиту? Там де місце для signature чи кожну сторінку?
-
Тобто при дійсному перміті - дійсна віза в паспорті не треба? Хвилююсь що людина не задала це питання і може отримати проблему
-
Зрозуміло, що віза потрібна.
-
Віза також потрібно. Без візи не посадять на літак до Канади. Work permit потрібно пред'явити в аеропорту Канади як ціль повернення, що людина продовжує працювати у Канаді. Є випадки, коли людина мала перміт, але нічого толком не сказала, то їй видали візитор рекордс, а сам перміт скасували, бо офіцер думав, що людина не буде вже працювати у Канаді.
-
Я маю дійсну візу та дійсний перміт, лише хочу пролонгувати перміт онлайн, будучи в іншій країні, а друзі вишлють поштою оригінал, як прийде новий
-
@western9 допоможіть будь ласка, як правильно вказати у розділі про освіту на федеральному рівні післяшкільну освіту, чи потрібно вказувати незакінчену освіту в розділі Education, після школи був університет який не закінчила та перевелась в інший де є закінчена освіта? Чи в розділі Education вказати школу та університет з якого є диплом, а потім в Personal history вказати цю незакінчену освіту?
-
Так, з Канади податися, а потім виїхати, сплутав
-
Вказувати так як є. Навчалися від до і оному, а потім від і до в іншому. Там вроді є типу incomplete education щось таке.
-
Новий перміт ви не можете подати з іншої країни. На початку вас запитує, де ви перебуваєте. IRCC бачить, що ви поїхали і не повернулися до Канади. Для подачі на новий перміт ви повинні знаходитися у Канаді
-
Щось довгенько
-
Дякую і тоді таке питання, в полі де University/College мені написати скільки років я навчалась в одному інституті, а в Trade School писати скільки років навчалась в іншому?
-
В закріплених відео
-
Дякую, я в курсі. Перепитав для пана, який задавав інше питання (якщо подивитися вище цитування, видно). Але у будь-якому разі щиро дякую за вашу відповідь, обожнюю цей чат, виглядає як ідеальний світ де кожен завжди один одному допомагає просто так 🫶🏻 🇺🇦 🇨🇦
22 Jan 2023, 05:40
201851/232097
less than a minute ago