Імміграція до Манітоби
-
Віза також потрібно. Без візи не посадять на літак до Канади. Work permit потрібно пред'явити в аеропорту Канади як ціль повернення, що людина продовжує працювати у Канаді. Є випадки, коли людина мала перміт, але нічого толком не сказала, то їй видали візитор рекордс, а сам перміт скасували, бо офіцер думав, що людина не буде вже працювати у Канаді.
-
Я маю дійсну візу та дійсний перміт, лише хочу пролонгувати перміт онлайн, будучи в іншій країні, а друзі вишлють поштою оригінал, як прийде новий
-
@western9 допоможіть будь ласка, як правильно вказати у розділі про освіту на федеральному рівні післяшкільну освіту, чи потрібно вказувати незакінчену освіту в розділі Education, після школи був університет який не закінчила та перевелась в інший де є закінчена освіта? Чи в розділі Education вказати школу та університет з якого є диплом, а потім в Personal history вказати цю незакінчену освіту?
-
Так, з Канади податися, а потім виїхати, сплутав
-
Дякую, я в курсі. Перепитав для пана, який задавав інше питання (якщо подивитися вище цитування, видно). Але у будь-якому разі щиро дякую за вашу відповідь, обожнюю цей чат, виглядає як ідеальний світ де кожен завжди один одному допомагає просто так 🫶🏻 🇺🇦 🇨🇦
-
Всім привіт. Хто робив дітям канадські паспорти, нагадайте будь ласка яку форму необхідно заповнити. pptc155? Дякую.