Імміграція до Манітоби
-
Дякую, я в курсі. Перепитав для пана, який задавав інше питання (якщо подивитися вище цитування, видно). Але у будь-якому разі щиро дякую за вашу відповідь, обожнюю цей чат, виглядає як ідеальний світ де кожен завжди один одному допомагає просто так 🫶🏻 🇺🇦 🇨🇦
-
Всім привіт. Хто робив дітям канадські паспорти, нагадайте будь ласка яку форму необхідно заповнити. pptc155? Дякую.
-
Люди добрі Хто мав досвід з добровільним поверненням ПР заявки через вею форму і підписанний лист згоди? Були помилки в формах, до поки номінація ще діє думаю перепродати все правильно і ідеально. То отримав імейла від ІРСС: We have notified the responsible office that you wish to withdraw your Provincial Nominee PR application. The office will determine if your application can be withdrawn and, if applicable, issue a refund. They will contact you if further information is required or if a decision is made on your application. То це значить що треба чекати поки прийде підтвердження повернення заявки чи вже можна створювати нову заявку на ПР?
-
Якщо Я правильно зрозумів то це буде також відкликання номінації
-
Там є можливість написати їм через сайт, була якась форма для зв'язку. Якщо не прийшли через 6 тижнів, то вони десь загубились. Ви їм так і пишіть ,що 6 тижнів пройшло та ви не отримали, та обов'язково вкажіть,що адресу не змінювали та напишіть повний поштовий адрес для відправки. Вони вам надішлють новий перміт з новим номером, нічого доплачувати не треба
-
Скільки часу чекали від здачі біометрії на отримання порталу?
-
Бо там потім є PNP в виборі
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно заповнити якісь форми для біометрії?
-
Почали заповнювати аплікацію на федеральний етап Створюємо акаунт Що вибирати? Економік?