Імміграція до Манітоби
-
No,повернення заявки - це не відмова
-
Ось нижче повідомлення від учасника) Доброго дня. Отримав повернення аплікації на федеральному етапі через причину не завантаження свідоцтва про народження основного апліканта. Питання. При повторному заповненні треба ставити галочку Yes на питання чи подавався раніше на будь яку програму?
-
Немає такого питання,вам повернули аплікацію через нестачу обовʼязкових документів , Ще раз все перевірте уважно і сабміте знову
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
Доброго дня Може хтось підкаже де знайти інформацію коли в консульстві Торонто графік видачі виготовлених закордонних паспортів? Не можу знайти на сайті
-
Видача готових паспортів: Понеділок, вівторок, четвер та п’ятниця: 12:00 – 13:00. Середа: 16:30-17:30
-
Це з сайту інформація? Чому я не можу її знайти
-
🍀Хотите строить карьеру в компании с перспективой?🍀 Тогда вам к нам!🫵 НЕ УДАЛЕННО - КИЕВ🟢 Преимущества: 🔹- Еженедельные выплаты от $350 – твоя финансовая стабильность с первых дней, далее только выше. 🔹- Оплачиваемое обучение – никаких затрат, мы сами обучим тебя всему, что нужно. 🔹- Возраст 20–35 лет – команда молодых и энергичных, готовых поддержать. ✨Здесь ты найдешь не только карьерные перспективы, но и поддержку на каждом этапе!✨
-
Так. З сайту. Вище посилання
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/grafik-prijomu-gromadyan
-
Всім доброго ранку! Маю питання. Отримала номінацію, але ще не подалась на ПР. В того ж роботодавця є позиція, але в іншому відділі. Позиція/зарплата і Teer все те саме, але NOC інший. Не хочу наробити проблем, тому буду вдячна за пораду чи може хтось мав схожий досвід. Дякую