Імміграція до Манітоби
-
Так. Якщо пройдете вибірку, то не маєте права подаватися на номінацію, бо не відповідаєте вимогам.
-
Так , зараз тут буде в групі наплив іммігрантів з Квебеку, бо там відмінили (призупинили на рік поки) дві основні імміграційні програми, починаючи від сьогодні 🙂
-
Хвилинку
-
Можете скинути посилання на офіційний акаунт у фейсбуці
-
я відпрацював рік за однією професією, заповнив у квітні EOI, нещодавно змінив роботу, чи маю видалити свою анкету?
-
А пейстаби від кого?
-
Відпрацьовуєте 6 міс і подаєтесь знов.
-
EOI
-
тобто якщо я не видалю свою анкету і мене оберуть, то жодних проблеп не буде?
-
Хай щастить
-
🌸Хочеш покращити гнучкість, зняти напругу та відчути нові сили? Запрошую тебе на урок стрейчінгу! 📅 Дата:11.02(субота)11.03(неділя) 🕒 Час:7.30-8.30(суб),6.00-7.00(нед) 📍 Місце: 1379 Portage Ave, Winnipeg, MB R3G 0V8 Це чудова можливість для всіх рівнів підготовки! Отримай заряд енергії та нові враження🤍 Для детальної інформації пишіть у приватні повідомлення.💕
-
Дякую:)
-
www.facebook.com/@UkraineInCanada/?mibextid=LQQJ4d
-
Хто може підказати, як ви завантажували фото на фед. етап?
-
дякую за відповідь , а як називається ось цей лист що ви запрошували в роботодавця для номінації ?
-
Просто ігноруєте
-
Ви можете не видаляти її. Але якщо ту анкету виберуть з пулу, не маєте права за нею подаватися.
-
я розумію це,я питаю якщо я змінив роботу чи потрібно мені видаляти свою анкету чи ні
-
Вам треба продовжувати працювати на одного і того ж роботодавця на етапі ЕОІ. Якщо Ви змінили роботу, починаєте відлік 6 міс знову. І тоді вже подаєтесь після 6 міс.
-
від агенції
22 Jan 2023, 05:40
202103/230188
about 2 hours ago