Імміграція до Манітоби
-
Хто може підказати, як ви завантажували фото на фед. етап?
-
дякую за відповідь , а як називається ось цей лист що ви запрошували в роботодавця для номінації ?
-
Просто ігноруєте
-
Ви можете не видаляти її. Але якщо ту анкету виберуть з пулу, не маєте права за нею подаватися.
-
я розумію це,я питаю якщо я змінив роботу чи потрібно мені видаляти свою анкету чи ні
-
Вам треба продовжувати працювати на одного і того ж роботодавця на етапі ЕОІ. Якщо Ви змінили роботу, починаєте відлік 6 міс знову. І тоді вже подаєтесь після 6 міс.
-
від агенції
-
Confirmation of employment letter
-
Я боюсь, що і Манітоба теж може це зробити. Як тимчасову міру
-
Бiднi люди, це такий стрес
-
Уже пишуть з Монреалю. Люди в шоці. Кажуть, що програми зупинили мінімум на 6 місяців.
-
Не приймають нові
-
Якщо закривають, то не розглядають вже подані? Чи Не приймають нові?
-
Була та сама проблема, зловили Оттаву бо Торонто взагалі не дає слоти, дружина заходила з телефона кожного вівторка з 5 до 5.30, спіймала десь о 5.20.
-
Думаю, що ні. Вони регулюють вибірками вже з початку року, то для чого закривати.
-
Я у Польщі працювала через посередницьку фірму, але як і вказав Дмитро вище, ця фірма і була моїм роботодавцем. Я змінювала декілька локацій, навіть міста, але посередницька фірма залишалася та сама і робочий контракт був укладений саме з нею. Тому це немає значення, чи у вас змінюється місце роботи. Грає роль лише той на кого ви працюєте і хто платить зарплатню. Якщо ви перейдете працювати на пряму, то у вас зміниться роботодавець, хоча в місце роботи залишиться те саме. А це вже не відповідає умовам мпнп, потрібно відпрацьовувати знову 6 міс
-
Добрий вечір, допоміжні розібратись з файлами на федеральному етапі, пігружаємо дипломи зараз і не знаємо, грузити всі чи тільки найвищу ступінь, дякую
-
Доброго вечора, підкажіть що потрібно робити, якщо не вміщається в рядку написати, наприклад, місто чи область двома мовами в пр порталі?(imm5669)
-
все відразу. Supporting documents, additional supporting documents
-
кажуть, що по одному стріму навіть подані заявки не будуть розглядати
22 Jan 2023, 05:40
202116/231355
2 minutes ago