Імміграція до Манітоби
-
Hичeгo cлoжнoгo, a дeньги бoльшиe
-
@banofbot
-
Так на відео хіба було Schedule A? Його всім обов'язково заповнювати?
-
Ааа, це форма IMM 5669 Background...я згадала😂
-
Дяка Буду чекатт
-
Вітаємо, GARETH WILLS! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Так більшість подалися в 2023 році і раніше, тому зараз на федеральному етапі, в мене все триває з 2-го грудня 2023 року, я відправив інтерес, після року відпрацювання в Канаді.
-
«Термінова можливість працевлаштування! Ми шукаємо кваліфікованого спеціаліста із введення даних, щоб приєднатися до нашої команди. Якщо у вас є чудові навички керування даними та увага до деталей, ми будемо раді почути від вас!
-
Хтозна ще що буде в Манітобі. Сидимо як на пороховій бочці