Імміграція до Манітоби
-
І я тоді ж😊 чекатимемо разом
-
О ви повинні раніше почати)
-
Підкажіть будь ласка, якщо я додою фото в портал, зроблене стейплс і мені пише що фото занадто темне, але воно зроблене професійно, чи не буде це приводом відмови? Там написано поставити галочку те що я розумію що фото може не підійти, але ми загрузили те саме фото коли подавались на пр і проблем не було
-
UPD. 14.01.24 Application received 22.08.24 Assessment in process 28.09.24 PFL & LOE Після PFL в той же день відправили LOE, що нас помилково запхали в вибірку для родичів. 19.10.24 Follow up letter Через 3 тижні надіслав follow up letter чи вони отримали наш LOE, на що отримали відповідь, що отримали і офіцер працює над кейсом. 31.10.24 Letter of approval (Confirmation of nomination) Борітеся - поборете! 😄
-
Скажіть, будь ласка, а повідомлення про те, що біометрію зараховано, прийде на пошту? За скільки часу зараховується приблизно?
-
Апдейт: Прийшла номінація на пошту , подавався по swm , дали swo. Відібрали в останній вибірці.
-
Як я розумію , то тепер можно змінювати роботу так як дали SWO , та за гроші можна не хвилюватися , так як обидва члена родини працюю фул тайм ?
-
Вас ще не обрали?
-
Ну я вже французьку вчу
-
Політ курс пішов не туди
-
Так вони приїжджали до манітоби за пр, бо було легко раніше отримати бо бали були дуже низькі 400-600. Зараз остання вибірка це 872😂😂