Імміграція до Манітоби
-
Добре , дякую , будемо збирати
-
Timeline nomination: 28.02.2024 LAA 20.04.2024 Application Received 03.10.2024 Assessment in Process 31.10.2024 Assessment Complete+letter of approval Дуже дякую всім, а особливо адмінам чату за допомогу,її важко переоцінити!
-
Дякую! 😄
-
Вітаю!!! Хороших вихідних тепер на заповненні федерального етапу :)
-
Скажіть будь ласка,якшо отримала номінацію по swo,то чи необхідно тепер показувати 10+2тис грошей на федеральному?чи можуть відмовити якшо буде недостатньо коштів?
-
Доброго дня, чи може мені хтось відповісти на питання? Якщо я сотворив профіль express entry та набираю 539 балів, що я мушу далі робити? Який наступний крок, та чи є в тому сенс з таким балом?
-
Чи варто також отримати номінацію, що в сумі дасть мені 1080 балів. Бо якщо я вірно зрозумів то буду інщий пул?
-
539 балів по цією програмою,це дуже мало.Вам потрібно підняти бали,або сподиватися на то,що бали впадуть (що не раджу робити).
-
Перегляньте бали , різні бувають www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/ministerial-instructions/express-entry-rounds.html
-
А ви чули о новому способі отримати бан?
-
По програмі express entry??🙄Але був бал на много більше 🙄Перепрошую тоді за некоректну інформацію