Імміграція до Манітоби
-
Якщо вже створили, то з профілем вже нічого не треба робити , чекати коли ви пройдете вибірку. Не буде зайвим створити і express of interest аплікацію вказавши там що ви вже маєте express entry профіль . В такому випадку коли і якщо отримаєте номінацію то вона автоматично вам додасть бали в express entry.
-
Дякую за відповідь
-
Доброго дня. Була така ж проблема. Вказали роботу жінки (я головний аплікант). Написав їм на пошту (immigratemanitoba@gov. mb.ua). Через шість тижнів отримав нову номінацію. Але... В ній вказали мою попередню роботу. Написав їм знов. Також писав їм на вебформу. Ще через два місяці, нарешті, отримав виправлену номінацію. Так що процес може бути довгим. Намагався я їм і дзвонити, але в них одна відповідь - пишіть на вебформу. Отака ..., малята.
-
Дякую
-
Я була поширювала свій timeline PR раніше тут, подача була в Грудні 2023 року і картки отримали 30 жовтня.
-
Я теж так думаю. Нажаль. Я так за номінацію не переймалась , як за екопр. Обідненько
-
у мене вже всілякі думки проскакують ) здається що цього тижня ми знову в прольоті
-
Головне, що є номінація.
-
і не кажи..
-
дякую пане🫡
-
Хоч би дочекатись і з глузду не з'їхати з цими новинами
-
Відео #4 youtu.be/8Jytuf1AhWk?si=grGS6qVas6Zg9bU0
-
Який наступний крок після отримання номінації? Хто може поділитись?
-
Дуже велике дякую!!!
-
Я кожен день відповідаю на це саме запитання. Надати нові листи від роботодавця. Пейстаби за 3-6 місяців. Виписки із рахунків, на які йде заробітна плата і saving accounts. Можна додати LOE, що у вас стабільна робота та фінансовий стан. Все це додати разом із подачею на ПР. Не чекати додаткових запитів. t.me/uccmb/244424
-
@western9 чи могли б підказати шось стосовно цієї ситуації?
-
дякую вам за поради і матеріали, це дуже помічне🙏🏼
-
Я теж так думаю, але ж була надія...
-
Шановні Wes та Dmytro, можливо ви володієте інформацією від КУК з приводу приїзду консула в листопаді? Чи не треба сподіватись?
-
Це що виходить вам дали номінацію менше ніж за 6 місяців😱?
22 Jan 2023, 05:40
202290/229857
13 minutes ago